Aanmelden
Aanmelden


Leer zwemmen bij Center Parcs Park Zandvoort

Leren zwemmen hoort bij de opvoeding van kinderen. Net zoals het onderwijs op school is veranderd, leren kinderen tegenwoordig op een andere manier zwemmen. Leren zwemmen wordt leuker en speelser gemaakt en is daarnaast gericht op het opdoen van zoveel mogelijk vaardigheden in het water.

Center Parcs Park Zandvoort heeft gekozen voor het zwem-ABC. In de opleiding voor het zwem-ABC leren kinderen overleven in het water. Behalve het aanleren van de enkelvoudige rugslag en de schoolslag maken ze ook kennis met borstcrawl en rugcrawl, leren ze allerlei vaardigheden zoals onderwaterzwemmen, oriënteren en op verschillende manieren draaien in het water. Het zwem-ABC bestaat uit een opleiding met drie diploma's.

De zwemlessen bij Center Parcs Park Zandvoort worden in groepen gegeven, met altijd 2 instructeurs per groep. De kinderen zwemmen in een veilige zwemomgeving en wordt aan de hand van de richtlijnen en diploma eisen van Nationale Raad Zwemveiligheid opgeleid tot een volwaardig, zwemveilig zwemmertje.

Het leerlingvolgsysteem geeft u inzicht in de vorderingen van het kind. Omdat we de Licentie Nationale Zwemdiploma’s hebben wordt Center Parcs Park Zandvoort elk jaar getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet u als ouder/verzorger zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en legt u de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.allesoverzwemles.nl/   


Wanneer zijn de zwemlessen?

In het Aqua Romana zwemmen de kinderen twee keer per week 45 minuten.

De combinatiedagen voor de zwemlessen zijn: dinsdag en vrijdag.

De kinderen zwemmen op beide dagen op dezelfde lestijd bij dezelfde zweminstructeur.


Dinsdag   

 15:45 – 16:30

 16:45 -17:30

 17:45 – 18:30

Vrijdag

 15:45 – 16:30

 16:45 -17:30

 17:45 – 18:30


Wachtlijst

Op dit moment is er een wachtlijst voor het A-diploma. Na inschrijving via de website komt de leerling automatisch op de wachtlijst terecht. De wachtlijst is op basis van inschrijfdatum. U kunt bij inschrijving aangeven per wanneer uw kind wil starten.

Inschrijven voor het A-diploma kan pas vanaf een leeftijd van 3 jaar. Starten met zwemles mag vanaf een leeftijd van 4 jaar, maar onze ervaring is dat veel kinderen veel sneller leren zwemmen/minder lang over zwemles doen als ze starten met een leeftijd van 5 jaar.

>>>> Op dit moment hebben wij een aanmeldstop! Wij nemen geen nieuwe leerlingen meer aan. Voor kinderen die al op de wachtlijst staan geldt dat er lange wachttijden zijn. <<<<


De huidige prijzen van een zwemles

- Inschrijven €10,25

- Per les  €9,75 (facturatie per maand!)

- Afzwemmen + diploma  €18,00

De betaling van de zwemlessen gaat per maand, middels automatische incasso. De kosten voor een kaart zijn gebaseerd op het aantal geplande lessen per maand, rekening houdend met schoolvakanties. Gemiste lessen worden niet verrekend.

Hieronder kunt u zich direct online inschrijven voor de zwemlessen.


Afronding inschrijving

Om de inschrijving te kunnen afronden hebben wij een ondertekende machtiging nodig. Na inschrijving krijgt u een (automatische) email met dit formulier. 

Wij verzoeken u de ingevulde en ondertekende machtiging te mailen naar: zwemles.zandvoort@gmail.com of u kunt het formulier afgeven bij het zwembad. Zonder ingevuld machtigingsformulier kunnen de zwemlessen niet van start gaan.


Jeugd Sport Fonds

Maakt u gebruik van het Jeugdfonds Sport en Cultuur (JFS), dan dient deze vergoeding zelf (of via gemeente/intermediar) bij Jeugfonds Sport en Cultuur aan te vragen. Houdt er rekening mee dat een aanvraag gemiddeld 4 tot 6 weken duurt. Het akkoord van het JFS dienen wij voor de eerste zwemles te hebben ontvangen.


Gedragscode zwembranche

Wist u dat ons zwembad werkt volgens de richtlijnen van de gedragscode zwembranche?

Lees er alles over op de site van gedragscode zwembranche: www.gedragscodezwembranche.nl

Mocht u ergens mee zitten, kunt u dit altijd melden bij ons of anders via Centrum Veilige Sport Nederland.


Contact

Heeft u vragen over de zwemlessen, dan kunt u contact opnemen via de mail of per telefoon.

We wensen jullie vast veel plezier met de zwemlessen.


Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel,

Zwemteam Center Parcs
Nederlands
English