Aanmelden
Aanmelden

Leer zwemmen bij Center Parcs Park Zandvoort

Leren zwemmen hoort bij de opvoeding van kinderen. Net zoals het onderwijs op school is veranderd, leren kinderen tegenwoordig op een andere manier zwemmen. Leren zwemmen wordt leuker en speelser gemaakt en is daarnaast gericht op het opdoen van zoveel mogelijk vaardigheden in het water.

Center Parcs Park Zandvoort heeft gekozen voor het zwem-ABC. In de opleiding voor het zwem-ABC leren kinderen overleven in het water. Behalve het aanleren van de enkelvoudige rugslag en de schoolslag maken ze ook kennis met borstcrawl en rugcrawl, leren ze allerlei vaardigheden zoals onderwaterzwemmen, oriënteren en op verschillende manieren draaien in het water. Het zwem-ABC bestaat uit een opleiding met drie diploma's.

De zwemlessen bij Center Parcs Park Zandvoort worden in kleine groepen gegeven. De kinderen zwemmen in een veilige zwemomgeving en wordt aan de hand van de richtlijnen en diploma eisen van Nationale Raad Zwemveiligheid opgeleid tot een volwaardig, zwemveilig zwemmertje.

Het leerlingvolgsysteem geeft u inzicht in de vorderingen van het kind. Omdat we de Licentie Nationale Zwemdiploma’s hebben wordt Center Parcs Park Zandvoort elk jaar getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet u als ouder/verzorger zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en legt u de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.allesoverzwemles.nl/   


Wanneer zijn de zwemlessen?

In het Aqua Romana zwemmen de kinderen twee keer per week 45 minuten.

De combinatiedagen voor de zwemlessen zijn: dinsdag en vrijdag.


Dinsdag

15:45 – 16:30

16:45 -17:30

17:45 – 18:30

Vrijdag

15:45 – 16:30

16:45 -17:30

17:45 – 18:30


De huidige prijzen van een zwemles

- Inschrijven €10,25

- Per les  €8,75 (facturatie per maand!)
- Afzwemmen + diploma  €18,00

De betaling van de zwemlessen gaat per maand, middels automatische incasso. De kosten voor een kaart zijn gebaseerd op het aantal geplande lessen per maand, rekening houdend met schoolvakanties. Gemiste lessen worden niet verrekend.

Hieronder kunt u zich direct online inschrijven voor de zwemlessen.


Afronding inschrijving

Om de inschrijving te kunnen afronden hebben wij een ondertekende machtiging nodig. Na inschrijving krijgt u een mail met dit formulier.

Wij verzoeken u de ingevulde en ondertekende machtiging te mailen naar: zwembad.zandvoort@groupepvcp.com of afgeven bij de badpost.

Jeugd Sport Fonds

Maakt u gebruik van de Jeugd Sport Fonds (JSF) vergoeding houdt u er dan rekening mee dat een aanvraag gemiddeld 4 tot 6 weken duurt. Het akkoord van het JSF dienen wij voor de eerste zwemles te hebben ontvangen. Als u een inschrijving doet met een JSF aanvraag dient u zelf deze aanvraag bij JSF te verzorgen.

Gedragscode zwembranche

Wist u dat ons zwembad werkt volgens de richtlijnen van de gedragscode zwembranche?

Lees er alles over op de site van gedragscode zwembranche: www.gedragscodezwembranche.nl/


Contact

Heeft u vragen over de zwemlessen, dan kunt u contact opnemen via de mail of per telefoon.

E-mail: zwembad.zandvoort@groupepvcp.com

Telefoon: 06-53707772

Onderstaand formulier krijgt u ook nog via de mail.

Als dit formulier niet wordt ingevuld kunnen de zwemlessen nog niet starten.

We wensen jullie vast veel plezier met de zwemlessen.

Groet en hopelijk tot snel.

Zwemteam Center ParcsNederlands
Internet Zwemscore Module
English
Internet Swimming Score Module
Duits
Internet swimresults modul